top of page

Sheepie: De verschillende merken

Yuna
sheepie-yuna-blue-open-600x398.jpg

Scheepie Yuna Een veelzijdige opvouwbare daktent met een groot matras De Sheepie Yuna is een innovatieve daktent met een uniek design, jouw kamer met een geweldig uitzicht. U opent en sluit eenvoudig uw daktent, verwijdert de hoes, schuift de ladder uit en opent de daktent in één simpele beweging. De Yuna is verkrijgbaar in drie verschillende maten, 140, 160 en Family (250). De kleinste maat biedt een ruime daktent voor twee personen en de familie-editie biedt slaapruimte voor vier personen. De gepatenteerde constructie van de tent is gemaakt van sterk, lichtgewicht aluminium en past in bijna elke auto. U hoeft alleen de draagbalken van uw auto te monteren, of ze kunnen rechtstreeks op uw bestaande imperiaal worden gemonteerd. De tentframestokken worden aan de buitenzijde van de daktent geplaatst, om binnenin meer leefruimte te creëren. De tentstoffen zijn zeer duurzaam, zeer UV-bestendig en waterdicht. De Yuna daktent is ontworpen om condensatie te voorkomen. Alle openingen zijn voorzien van muggenbescherming en er zijn verschillende opbergzakken aan de zijkant geïnstalleerd. De geïntegreerde telescopische aluminium ladder zorgt voor een gemakkelijke toegang. De Yuna-daktent is getest onder zware omstandigheden en laat je comfortabel en stijlvol kamperen. Reis waar je maar wilt.

Bookara
sheepie-bookara-green-open-600x398.jpg

Sheepie Bookara De dunste hardcover ooit. In 2020 wordt er een nieuw model daktent toegevoegd aan de Sheepie collectie. De dunste hardcover ooit, slechts 15 cm dik. Inclusief de montagerails, dus gemeten vanaf de dakdragers, is de hoogte in totaal 18cm. De gepatenteerde daktentconstructie is gemaakt van een harde aluminium schaal. Deze sterke hardcover past in kleinere en grotere auto's zoals hatchbackbreak's, bestelwagens en SUV's. U hoeft slechts twee bagagedragers te monteren of ze kunnen rechtstreeks op uw bestaande imperiaal worden gemonteerd. De daktentstoffen zijn zeer duurzaam, UV-bestendig en waterdicht. De Bookara heeft een ultraplat ontwerp. De luchtstroom is speciaal ontworpen om condensatie te verminderen. Alle openingen zijn voorzien van muggenbescherming en er zijn verschillende opbergzakken aan de zijkant geïnstalleerd. De telescopische aluminium ladder (tot 230 cm) biedt gemakkelijke toegang. Met de Bookara daktent kampeer je comfortabel en in stijl. Een echte blikvanger.

Jimba Jimba
sheepie-jimba-jimba-green-open-600x398.jpg

Sheepie Jimba Jimba Prima tentje voor een goede prijs De Sheepie Jimba Jimba is de originele Sheepie daktent. Lichtgewicht en aantrekkelijk ontwerp. De nieuwe Jimba Jimba 2.0 heeft gasveren om de tent automatisch te openen en een nieuw plafond met extra ventilatiemogelijkheden. Sheepie is de eerste die het innovatieve gasveersysteem op de Europese markt toepast. De gepatenteerde daktentconstructie is gemaakt van sterk, lichtgewicht aluminium en past op vrijwel elke auto; u hoeft alleen dakdragers te installeren, of ze kunnen direct op uw bestaande imperiaal worden geïnstalleerd. De daktentstoffen zijn zeer duurzaam, UV-bestendig en waterdicht. De binnentent is gemaakt van polykatoen, dit is een lichtgewicht variant van regulier katoen en neemt minder vocht op waardoor de tent sneller droogt. De Jimba Jimba luchtstroom is ontworpen om condensatie te voorkomen. De buitentent is gemaakt van een Poly Oxford stof met een polyurethaan coating; deze combinatie geeft de tent het vermogen om waterafstotend te zijn en tegelijkertijd een groot ademend vermogen te hebben. Alle openingen zijn voorzien van muggenbescherming en er zijn verschillende opbergzakken aan de zijkant geïnstalleerd. De telescopische aluminium ladder kan worden gebruikt voor gemakkelijke toegang en slapen op de extra dikke matras is vergelijkbaar met slapen op uw bed thuis. Met de Jimba Jimba kampeer je comfortabel en stijlvol. Reis wanneer je maar wilt.

bottom of page