top of page

Wild Land: verschillende merken

Bush cruiser
Wild-Land-Bush-Cruiser-photo8.webp

De Wild Land Bush Cruiser 120 is een hardcover lengteslaper. En niet zomaar een hardcover een hele slanke hardcover! In vergelijking met zijn broertje de Rock Cruiser de slanke variant.

De Wild Land Bush Cruiser 120 wordt standaard met twee dakdragers geleverd. Deze dragers kunnen 100 kilo dragen (let wel even op de daklast van de auto of die ook zoveel aankan..)

De Bush Cruiser is er in twee maten, 120 breed en 140 breed. De Bush cruiser heeft een geïntegreerd matras van 7cm dik. Dankzij de geïntegreerde gasveren opent en sluit de tent super gemakkelijk. De Bush Cruiser wordt standaard met veel leuke extra’s geleverd zoals, schoenenzakken en  LED verlichting in de daktent.

Met de meegeleverde telescopische ladder kan je zelf bepalen aan welke kant je de daktent in wil. Je kan hem aan de zijkant van de auto plaatsen maar dus ook aan de achterkant. Dat is voor een lengteslaper aardig uniek. Doorgaans moet je over elkaar heen klauteren wanneer je in de nacht moet plassen, met de Bush Cruiser kan je de ladder dus ook aan de achterkant plaatsen waardoor je geen nachtelijke klim partijen meer hebt.

Adventure cruiser
Wild-Land-Adventure-Cruiser-photo3.webp

De Wild Land Adventure Cruiser is een lengteslaper met een stoere harde cover.

De Wild Land Adventure Cruiser heeft een gepatenteerde Z vorm. Dankzij de gasveren staat deze tent binnen een minuut op. Rondtrekken is nog nooit zo makkelijk geweest. De Adventure Cruiser is geschikt voor de wat grotere/ langere auto’s.

De Adventure Cruiser is uit te breiden met een luifel, deze gaat in de peesgoot aan de bovenkant van de daktent. Dit zorgt ervoor dat je je leefruimte aanzienlijk vergroot.

Ben jij op zoek naar een tent waarmee je rond wil gaan trekken, die je als een soort auto camper wil gebruiken dan is de Adventure Cruiser zeker een goede optie. Met zijn matrasmaat van 140x205cm een twee persoons daktent.

De Adventure Cruiser heeft veel ruimte wanneer hij is gesloten, dat wil zeggen dat je er met gemak een topper in kan leggen en dat dan zelfs je slaapspullen nog in de daktent kunnen blijven liggen. Een ideale manier dus om minder bagage in je auto te hebben en optimaal te genieten van de reizen die je gaat maken.

Rock cruiser
Rock-Cruiser-Roof-top-tent-Wildland-2.webp

Mooie innovatieve daktent van het merk Wild Land. Deze Z-vormige daktent is een lust voor het oog. Op de bovenzijde van de Wild Land Rock Cruiser zijn standaard 2 dakdragers gemonteerd (afneembaar), waarop 100 kg vervoerd kan worden. Dankzij geïntegreerde gasveren staan ​​de platen op afstand van elkaar, waardoor er een ideale slaapplek ontstaat. Anti-condens mat voor daktent / ondertapijt In de meeste daktenten worden de matrassen direct op de bodemplaat geplaatst, zodat zweet en condens zich onder de matras kunnen ophopen en een gedeeltelijk vochtige matras kunnen creëren. Als dit gedurende een lange periode gebeurt, wordt het een ideale voedingsbodem voor schimmels. Wat de beste anti-condensmat voor uw daktent is, hangt af van het type daktent. Voor de Rock Cruiser daktent adviseren wij een 10mm uitvoering. Het wordt onder de matras geplaatst.

Voyager
Wild-Land-Voyager-daktent-Subaru-Forester.jpg

De Wildland Voyager is een hardcover breedteslaper, zonder losse hoes, deze hoes zit nl vast aan de bodemplaat ! Gemakkelijk op te zetten en af te breken. De daktent sluit je door middel van de ladder als hefboom te gebruiken, en trek je gemakkelijk even het hoesje aan over hoeken naar beneden waardoor je snel klaar bent om op pad te gaan.

bottom of page